Gå direkt till innehåll
Bella - augusti 2016

Blogginlägg -

Bella - augusti 2016

Här är Bella - månadens fyrfota medarbetare för augusti. Hon är en 15 veckor gammal cockerpoo som följer med sin matte Linda, som jobbar som ekonomichef på Sveland Djurförsäkringar, till kontoret varje dag.

Bella är en glad och utåtriktad hund som gärna springer fram och hälsar på alla människor hon träffar och har redan blivit en riktig solstråle på Sveland Djurförsäkringar.

Hej Bella, vad gillar du att göra på kontoret?
- Jag tycker det är mysigt att ligga och sova. På lunchrasterna lekar jag gärna med Leffe och Gulli, de andra valparna på kontoret.

Vad tycker du om att göra efter jobbet?
- När jag kommer hem vill jag att det ska vara full rulle. Det roligaste jag vet är att springa lös i skogen. Just nu går jag och matte även en valpkurs.

Vad gör du när ingen ser?
- Då går jag på jakt efter skor i huset. Nu har matte satt upp ett stängsel runt skohyllan för att hon har blivit så trött på mig för att jag alltid snor åt mig alla skor. Men ibland händer det att någon glömmer att sätta för stängslet ordentligt och när ingen ser, så tar jag snabbt en av skorna och springer iväg.

När är du som lyckligast?
- Det bästa som finns är när jag får mysa i soffan framför tvn med min familj.

Om rasen
Cockerpoo är en blandrashund mellan en cocker spaniel och en pudel. Det är en lättlärd ras som lämpar sig väl för agility och är även duktig på att spåra. Rasen kan bäst beskrivas som en glad och utåtriktad hund med ett milt och intelligent uttryck.

Kategorier

Kontakter

John Nordh

John Nordh

Presskontakt Kommunikatör 046-276 93 05

Relaterat innehåll