Gå direkt till innehåll
Glenn Oredsson, ny ordförande i Sveland Djurförsäkringars styrelse.
Glenn Oredsson, ny ordförande i Sveland Djurförsäkringars styrelse.

Pressmeddelande -

Förändringar i Sveland Djurförsäkringars styrelse

Glenn Oredsson, lantmästare, egenföretagare och långvarig kund i bolaget, tar över ordförandeklubban i Sveland Djurförsäkringars styrelse efter avgående Mats Nilsson. Ny styrelseledamot är också Cecilia Näsman, hållbarhetsstrateg med bakgrund inom finanssektorn.

- Vår tidigare styrelse har fungerat bra med Mats Nilsson som varit ordförande sedan 2015. Mats har själv valt att avgå vid denna bolagsstämma. I vår målsättning att vara ett hållbart djurförsäkringsbolag har vi kompletterat vår styrelse med Cecilia Näsman som har stor kompetens inom hållbarhetsområdet, säger den nytillträdde styrelseordförande Glenn Oredsson.

Glenn Oredsson själv har suttit med i Sveland Djurförsäkringars styrelse sedan 2013 och varit vice ordförande det senaste året.

-Vi är ett relativt litet kundägt försäkringsbolag och det är viktigt med en styrelse som har en bred kompetensbas på en strategisk nivå, det känns därför bra att kunna addera till hållbarhetskompetens i styrelsen, säger Glenn Oredsson. 

Ämnen

Kategorier


Om Sveland

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa. Vi hittar alltid rätt försäkring för hunden, katten, hästen och smådjuret.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kontakter

John Nordh

John Nordh

Presskontakt Kommunikatör 046-276 93 05