Gå direkt till innehåll
Helena Rosén kommer närmast från Gjensidige Försäkring. Nu är hon ny chef för affärsområde Sällskapsdjur på Sveland Djurförsäkringar. Foto: Sveland Djurförsäkringar
Helena Rosén kommer närmast från Gjensidige Försäkring. Nu är hon ny chef för affärsområde Sällskapsdjur på Sveland Djurförsäkringar. Foto: Sveland Djurförsäkringar

Pressmeddelande -

Helena Rosén ny affärsområdeschef för Sällskapsdjur på Sveland Djurförsäkringar

Helena Rosén har tillträtt positionen som affärsområdeschef för Sällskapsdjur på Sveland Djurförsäkringar och hon ingår därmed även i Svelands ledningsgrupp.

Helena har arbetat i försäkringsbranschen hela sin karriär i olika roller och bolag. Hon kommer närmast från Gjensidige Försäkring där hon under de senaste sju åren har arbetat i flera ledarpositioner och roller med ansvaret för olika partnerskap, bland annat Villaägarnas Riksförbund. Dessförinnan grundade hon Försäkringshuset Amb & Rosén AB och drev det framgångsrikt under många år innan försäljningen till Gjensidige Försäkring.

Helena är sedan många år tillbaka även en del av ledningsgruppen på FEI Yrkeshögskola för utbildningen Försäkringsrådgivare/Skadereglerare/Riskbedömare.

– Vi är glada över att lyckats locka ner Helena från Stockholm till Skåne. Helena är en utåtriktad och resultatinriktad person med goda ledarskapserfarenheter som kommer att förstärka Svelands engagerade och kompetenta organisation på huvudkontoret i Lund. Med hennes långa erfarenhet av försäkringsbranschen i kombination med driv och engagemang, passar hon perfekt in i rollen som affärsområdeschef och jag ser fram emot samarbetet, säger Linda Kreutz, vd för Sveland Djurförsäkringar.

– Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor och är säker på att vi tillsammans med Svelands starka position som ömsesidigt och hållbart specialistföretag inom djurförsäkring har en stor potential för ytterligare sund tillväxt. Det känns fantastiskt att komma till ett företag där alla anställda är passionerade och engagerade för att hålla djuren sunda samt hjälpa dess ägare med rätt information för att förebygga skador, säger Helena Rosén och berättar att det är viktigt för henne att försäkringsbolagen även engagerar sig i samhället.

– Det har Sveland och Svelands stiftelse lyckats bra med i sitt arbete tillsammans med sina försäkringstagare samt organisationer som delar samma filosofi. Linda Kreutz är en otroligt duktig och motiverande ledare och jag ser fram emot att vara en del av hennes kompetenta ledningsgrupp.

Vid frågor vänligen kontakta Linda Kreutz på 046-276 92 40.

Ämnen

Kategorier


Om Sveland

Vi ägs av våra kunder vilka är några av Sveriges nöjdaste. Ingen vinst plockas ut ur företaget. Allt görs för kundernas gemensamma bästa. Våra medarbetare är experter på djurförsäkringar och genom våra personliga ombud hjälper vi dig snabbt och kompetent när du behöver det som bäst. Nu strävar vi efter att bli det mest hållbara djurförsäkringsbolaget i Sverige.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kontakter

John Nordh

John Nordh

Presskontakt Kommunikatör 046-276 93 05