Gå direkt till innehåll
Skåne Grand Prix 1* drar igång i oktober. Foto: Sveland Djurförsäkringar
Skåne Grand Prix 1* drar igång i oktober. Foto: Sveland Djurförsäkringar

Pressmeddelande -

Lägre hinder, lika mycket glädje - till hösten startar Skåne Grand Prix 1* med Sveland som stolt samarbetspartner

En helt ny serie startar i Skåne under hösten. Skåne Grand Prix 1* vänder sig till ryttare som hoppar lite lägre hinder. Sveland Djurförsäkringar är stolt samarbetspartner.

Serien består av åtta deltävlingar med start i oktober. I mars är det dags för finalen som äger rum i Flyinge. Dit tar sig alla Grand Prix-segrare samt de ekipage som har samlat på sig flest poäng under säsongen.

Skåne Grand Prix 1* är öppen för ryttare som hoppar hinder som är mellan 1.10 meter och 1.15 meter höga. Vinnarna kan se fram emot fina priser och premier.

– Att tävla ska vara intressant och roligt även för de som inte hoppar de allra högsta hindren. I samarbete med Sveland hoppas vi kunna återinföra spänningen och glädjen för alla de som hoppar lite lägre, säger Magdalena Regårdh som organiserar Skåne Grand Prix 1* tillsammans med Jonas Holmberg.

– Vi ser fram emot att skapa en riktigt festlig och professionellt arrangerad cup. Tillsammans med föreningarna ser vi vårt samarbete med Skåne Grand Prix 1* som ett hedersuppdrag, säger Therese Wijkmark, chef affärsområde Häst på Sveland Djurförsäkringar.

Arrangörer:

Båstad Ridklubb
Hässleholms Ridklubb
Lunds Civila Ryttarförening
Sydslättens Ryttarförening
Trelleborgs Ryttarförening
Vellinge Hästsportförening
Åstorps Ryttarförening
Ängelholms Ryttarförening
Flyinge Hästsportklubb

Mer information finns på gpsverige.com. Vid frågor vänligen kontakta Therese Wijkmark på 0521-25 71 73 eller Jonas Holmberg på 0705-29 21 33.

Ämnen

Kategorier


Om Sveland

Vi ägs av våra kunder vilka är några av Sveriges nöjdaste. Ingen vinst plockas ut ur företaget. Allt görs för kundernas gemensamma bästa. Våra medarbetare är experter på djurförsäkringar och genom våra personliga ombud hjälper vi dig snabbt och kompetent när du behöver det som bäst. Nu strävar vi efter att bli det mest hållbara djurförsäkringsbolaget i Sverige.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kontakter

John Nordh

John Nordh

Presskontakt Kommunikatör 046-276 93 05