Gå direkt till innehåll
Johanna Berg och Johanna Lassnack under inspelningen. Foto: Sveland Djurförsäkringar
Johanna Berg och Johanna Lassnack under inspelningen. Foto: Sveland Djurförsäkringar

Pressmeddelande -

Premiär för Hästlivet – en ny podcast av Sveland Djurförsäkringar

Härliga, avslappnade samtal med namnkunniga ryttare. Så kan man i korthet beskriva Sveland Djurförsäkringars nya podcast Hästlivet som har premiär idag, tisdagen den 21 februari. Podden görs av ingen mindre än Johanna Berg, Youtuber och tidigare landslagsryttare.

Hästlivet är en podcast för alla som älskar hästar, från de som tävlar på hög nivå till de som har ridningen som hobby. Lyssnarna kan se fram emot sex härliga avsnitt som berör flera olika grenar inom ridsporten, som till exempel fälttävlan, hoppning och körning. En hel del tips och tricks kommer också att ges.

Vad kostar egentligen en tävlingshäst? Hur tränar man hållbart och vad kan man inte leva utan i stallet? Hästlivet bjuder på en härlig mix av inspiration, humor och fina samtal.

Gästar podcasten gör Johanna Lassnack, Cissi Qvarnström, Selma Hammarström, Pontus Hugosson, Jamila Berg och Aminda Ingulfson.

– Vi har valt dessa gäster eftersom de är intressanta och inspirerande människor som har gjort mycket för sin sport. De är verkligen färgstarka personligheter allihop och i podden kommer lyssnarna att få lära känna dem bättre, säger Johanna Berg som själv har en bakgrund som ryttare med flera SM-guld och ett VM-silver på meritlistan.

– Hästlivet är en bra och lättsam podd att lyssna på när man till exempel mockar i stallet, är ute och promenerar eller städar. En podd för att liva upp vardagen lite helt enkelt, fortsätter hon.

Med Hästlivet hoppas Sveland Djurförsäkringar kunna förena nytta med nöje, genom att inspirera och bjuda på tips och tricks på ett underhållande och lättsamt sätt.

– Jag är oerhört stolt över att vi gör den här podden tillsammans med så fina förebilder för alla hästintresserade runt om i landet, säger Therese Wijkmark, affärschef på Sveland Djurförsäkringar.

Hästlivet finns tillgänglig där poddar finns. Ett nytt avsnitt släpps varje tisdag.

Avsnitt:

21 februari: Johanna Lassnack

28 februari: Cicci Qvarnström

7 mars: Selma Hammarström

14 mars : Pontus Hugosson

21 mars: Jamila Berg

28 mars: Aminda Ingulfson

Ämnen

Kategorier


Om Sveland

Vi ägs av våra kunder vilka är några av Sveriges nöjdaste. Ingen vinst plockas ut ur företaget. Allt görs för kundernas gemensamma bästa. Våra medarbetare är experter på djurförsäkringar och genom våra personliga ombud hjälper vi dig snabbt och kompetent när du behöver det som bäst. Nu strävar vi efter att bli det mest hållbara djurförsäkringsbolaget i Sverige.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kontakter

John Nordh

John Nordh

Presskontakt Kommunikatör 046-276 93 05