Gå direkt till innehåll
Shetlandsponnyn är en av de minsta hästraserna med en mankhöjd på upp till 107 cm. Fotograf: Linda Andersson
Shetlandsponnyn är en av de minsta hästraserna med en mankhöjd på upp till 107 cm. Fotograf: Linda Andersson

Pressmeddelande -

Sunda shetlandsponnyer målet för nytt samarbete

Sveland Djurförsäkringar och Sveriges Shetlandssällskap (SSS) inleder ett samarbete för att främja utvecklingen av friska och sunda shetlandsponnyer. Samarbetet innebär även att föreningens medlemmar erbjuds extra förmånliga djurförsäkringar.

- Från SSS:s sida ser vi med spänning fram emot vad samarbetet kommer innebära. Nu närmast i samband med vår Riksutställning i Bålsta den 7 augusti, där Sveland sponsrar våra vinnare och dessutom kommer finnas på plats för att träffa shetlandsponnyägarna. Vi är glada att Sveland vill vara en del av shetlandsponnyfamiljen, säger Linnea Ornstein, ordförande i SSS.

– Vi ser fram emot ett givande samarbete där vi tillsammans främjar rasens utveckling och sprider kunskap om hållbart djurägande, säger Therese Wijkmark, chef affärsområde Häst på Sveland Djurförsäkringar.

Genom Svelands expertkunskap och SSS:s arbete för friska shetlandsponnyer vill båda parterna stärka varandra i strävan för att förebygga skador och undvika sjukdomar. Dessutom erbjuds SSS:s medlemmar 10 procent rabatt på Svelands djurförsäkringar.

- Shetlandsponnyn är generellt en frisk och sund ras, men när det väl behövs är det viktigt att det går att lita på att man får hjälp från sitt försäkringsbolag. Vi är därför också glada att kunna erbjuda bra försäkringar till ett bra pris för våra medlemmar, fortsätter Linnea.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Sveland

Vi ägs av våra kunder vilka är några av Sveriges nöjdaste. Ingen vinst plockas ut ur företaget. Allt görs för kundernas gemensamma bästa. Våra medarbetare är experter på djurförsäkringar och genom våra personliga ombud hjälper vi dig snabbt och kompetent när du behöver det som bäst. Nu strävar vi efter att bli det mest hållbara djurförsäkringsbolaget i Sverige.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kontakter

John Nordh

John Nordh

Presskontakt Kommunikatör 046-276 93 05

Relaterat innehåll