Gå direkt till innehåll
Svelands Vårdguide är en gratis tjänst som erbjuder oberoende rådgivning för Svelands hund-, katt-, och smådjurskunder. Foto: Sveland Djurförsäkringar
Svelands Vårdguide är en gratis tjänst som erbjuder oberoende rådgivning för Svelands hund-, katt-, och smådjurskunder. Foto: Sveland Djurförsäkringar

Pressmeddelande -

Sveland lanserar egen sjukvårdsupplysning för djur

Sveland Djurförsäkringar vill underlätta för sina kunder när deras djur blir sjuka eller skadade. Därför lanseras nu Svelands Vårdguide – en sjukvårdsupplysning för djur, dit kunderna uppmanas vända sig när olyckan är framme för att få rätt vård vid rätt tid.

Svelands Vårdguide är en gratis tjänst som erbjuder oberoende rådgivning för hund-, katt-, och smådjurskunder.

Den som ringer Svelands Vårdguide får prata med en legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare som svarar på frågor. En bedömning görs om huruvida djuret behöver veterinärvård eller om det går att avvakta hemma för att se om det blir bättre. Krävs veterinärvård, hjälper Svelands Vårdguide kunden med att ta fram en lista på vilka vårdgivare den kan ta kontakt med som är bäst för det specifika djurets aktuella situation.

– Att själv kunna ge sitt djur omvårdnad, få rätt rådgivning och komma till rätt veterinär när djuret har behov av det, kan bidra till att minska veterinärkostnaderna och därmed även på sikt hålla nere premiekostnaderna, säger Christine Ehrlander, hållbarhetschef på Sveland Djurförsäkringar.

Svelands Vårdguide är ett samarbete med 2288 Djurens Vårdguide.

– Med lanseringen av Svelands Vårdguide vill vi på Sveland, på ett ännu tydligare sätt, visa att vi står på våra kunders sida. Att hjälpa dem att bli mer hållbara djurägare och erbjuda tjänster som hjälper dem att göra medvetna val är något vi alla vinner på, säger Linda Kreutz, vd för Sveland Djurförsäkringar.

Vid frågor, kontakta:

Linda Kreutz, vd: 046-276 92 40

Christine Ehrlander, hållbarhetschef: 046-276 92 96

Ämnen

Kategorier


Om Sveland

Vi ägs av våra kunder vilka är några av Sveriges nöjdaste. Ingen vinst plockas ut ur företaget. Allt görs för kundernas gemensamma bästa. Våra medarbetare är experter på djurförsäkringar och genom våra personliga ombud hjälper vi dig snabbt och kompetent när du behöver det som bäst. Nu strävar vi efter att bli det mest hållbara djurförsäkringsbolaget i Sverige.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kontakter

John Nordh

John Nordh

Presskontakt Kommunikatör 046-276 93 05